Rappel Covid- en Griepvaccinatie

13 september 2023

De oproep die ik 3 dagen geleden lanceerde om tijdig in te schrijven voor een covid- en griepvaccin werd meer dan verwacht goed opgevolgd. In die mate zelfd dat de 2 vooropgestelde dagen al overvol zitten!

Om toch voldoende mensen te kunnen helpen zal ik ook 28/10/2023 covid vaccins aanbieden. Aan iedereen wil ik vragen ZO SNEL MOGELIJK in te schrijven als u nog een covid-vaccin wenst te laten zetten! Kijk ook eens naar de ouderlingen in uw familie die misschien wel een vaccin nodig hebben doch mijn mails niet lezen of ontvangen.

Verder zal ik op zaterdag 18/11/2023 nog eens GRIEPvaccins zetten! Deze datum is eerder gereserveerd voor mensen die ENKEL een griepvaccin willen en GEEN Covid-vaccin.

Voor wie wordt griepvaccinatie ABSOLUUT aangeraden?

  • Iedereen vanaf 65 jaar, maar het kan al vanaf 50 jaar!
  • Alle patiënten die lijden aan een chronische aandoening van de longen, het hart, lever of nieren, metabole aandoeningen (inclusief diabetes), neuromusculaire aandoeningen, immuniteitsstoornissen of sterk overgewicht.
  • Zwangere vrouwen, ongeacht de fase van de zwangerschap 
  • mensen die werken in de gezondheidssector
  • mensen die onder hetzelfde dak leven als iedereen uit vorige groepen.

Wees er snel bij, want ik denk dat ook deze 2 dagen snel overvol gaan geraken!

Inschrijven kan via dit mailadres: bart.vyvermans@telenet.be of elke voormiddag telefonisch van 8.00h tot 10.00h waar mijn secretaresse u dan helpt.

Let op … Covid-vaccins zijn alhier beschikbaar, maar een griepvaccin dient u zelf mee te brengen!!!

Met Vriendelijke Groeten,

Dr. Bart Vyvermans